روش نصب و نگهداری سقف باریسول

باریسول نیز همانند هر سازه دیگری نیاز  به نگهداری دارد، بهتر است قبل از این که روش نگهداری آن را بدانیم با روش و اصول نصب این نوع از سقف کاذب آشنا شوید، سقفهای باریسول در هنگام نصب در وسط سقف هیچ نوع نگهدارنده ای ندارد، تمام سقف از طریق ریل های آلومینومی در کناره ها نگهداشته و نصب می شود. بنابر این وسط سقف کاملا آزاد است. اولین نکته مهم در نگهداری سقف های باریسول و کششی این است که تمام انواع باریسول تحت فشار کششی از طرفین قرار دارد. به همین دلیل است که به آن سقف کششی می گویند، این ویژگی منحصر بفرد باریسول مستلزم رعایت نکاتی است که در این مطلب به آن اشاره می کنیم.

نکته اول: سقف کشسان باریسول تحت هیچ عنوان نباید توسط شخص غیرکارشناس سوراخ یا پاره شود، پوشش پی وی سی این نوع از سقف در وسط یا هر قسمتی دیگری در صورتی که نیاز است چیزی از آن عبور کند یا سوراخی در آن ایجاد شود حتما باید توسط متخصص نصب باریسول انجام شود. در صورت ایجاد سوراخ یا پارگی سقف فرم اولیه یک دست خود را از  داده و سوراخ ایجاد شده در اثر کشیدگی ممکن است به یک نمای زشت تبدیل شده یا امتداد یابد.

نکته دوم: سقف های کشسان باریسول در هر متر مربع می توانند وزنی نزدیک به 200 کیلوگرم را تحمل کنند. این حجم از تحمل وزن برای یک سازه قابل انعطاف یک دستاورد فناورانه ارزشمند است اما به این معنی نیست که می تواند سازه یا هر چیز دیگری را به صورت دائم تحمل کند. هر شیئی که روی پوشش کشسان قرار گیرد می‌تواند فرم خود را به این پی وی سی پارچه مانند منتقل کند. پس بهتر است به کارکرد اولیه باریسول به عنوان یک بخش از چیدمان و زیبا کنند ساختمان نگاه کنید.

نکته سوم: باریسول بعد از نصب  بر خلاف سایر سقف های کاذب قابل انتقال به محل دیگری است. این فرایند اگرچه ممکن است ساده به نظر برسد اما نحوه کشش و نصب آن نیاز به تخصص و تجربه دارد. صرف این که یک متخصص باریسول این کار را در کمتر از چند ساعت انجام می دهد دلیل بر این نیست که خودتان هم می توایند آن را انجام دهید. بهتر است قبل از تصمیم به باز کردن برای جابجایی با یک متخصص مشورت کنید. این فرایند برای بازکردن و نصب مجدد هم صدق می کند.